WUR Connect - Questions & Answers


1. Is er een instructie? Ja, bekijk eerst de animatiefilm!
We hebben deze video van circa 2 minuten ontwikkeld om je duidelijk en snel instructies te geven en te laten zien welke informatie je waar vindt op WUR Connect. 

2. Welke browser gebruik je om WUR Connect te openen?
Typ www.wurconnect.nl het liefst in op Google Chrome of Firefox.

3. Aanmelden
Aanmelden op WUR Connect kan via je LinkedIn- of Facebook account of met je emailadres. Aanmelding via LinkedIn heeft de voorkeur (dan hoef je niet nog een keer al je gegevens in te vullen). 

4. Wat is WUR Connect?
WUR Connect is een nieuw, online alumni platform dat tot doel heeft: het bevorderen van de dialoog en interactie met en tussen alumni, KLV-leden en studenten van Wageningen University & Research.  

5. Wat zijn de voordelen van WUR Connect?

 • Kom weer in contact:
  Vind oude studiegenoten terug, ontdek waar ze zich mee bezighouden en blijf in contact.
 • Geef iets terug:
  Help mede-Wageningers aan de juiste contacten, een mooie stageplaats, vakkennis, een mentorschap of een nieuwe baan. 
 • Breid je netwerk uit:
  Je netwerk is groter dan je denkt. Vind Wageningers op allerlei posities in de (inter)nationale wereld van het Wagenings domein.
 • Ontdek carrièrekansen:
  Ontdek jouw eigen carrièremogelijkheden. Werk mee aan nieuwe projecten, vind de leukste banen in de sector.
   

6. Voor wie is WUR Connect bedoeld?
WUR Connect is er voor Wageningse alumni, KLV-leden en studenten.

7. Komt er nog een app die het KLV-ledenboek vervangt? 
Ja, er komt een app met de ledenlijst en er staat zelfs meer informatie in de app. Alles wat te vinden is op het platform WUR Connect, is ook te vinden in de app (zoals: het laatste Wageningen nieuws, alumni evenementen, foto’s van vroeger, vacatures, wie een mentor of coach wil zijn etc). De app zal eind maart klaar zijn.

8. Hoe ziet het digitale ledenboek eruit?
Het digitale ledenboek is alleen op WUR Connect te vinden onder “Ledenlijst”. Let op: De ledenlijst bestaat alleen uit leden die zich (eenmalig) hebben aangemeld voor WUR Connect. Dit betekent niet dat alle (KLV)-leden er automatisch in staan. Dit heeft te maken met de verscherpte privacy wetgeving. Onder “Ledenlijst” is van de leden wel de woonplaats, mailadres, opleidingen, werkervaringen etc van iemand te vinden. Niet het huisadres en het telefoonnummer (ook dit vanwege de privacy wetgeving).

9. Kan ik een KLV-ledenlijst op papier krijgen?
a, dan kan. KLV-leden die erg graag een ledenlijst op papier ontvangen, kunnen een mail sturen naar: secretariaat.klv@wur.nl
Er wordt dan een lijst toegestuurd.

10. Verfijnd zoeken in de ledenlijst
Ga naar tabblad 'ledenlijst'. Kijk bij 'Verfijn je zoekopdracht'. Binnenkort kan er ook gezocht worden op startjaar en afstudeerjaar. Het wordt dan nog makkelijker om (oud) studiegenoten te vinden.
 

11. In welke talen komt het platform beschikbaar? 
We starten met WUR Connect in het Nederlands voor de KLV-leden. Bij de grote uitrol van het platform, bestemd voor alle WUR alumni, komt het platform ook in het Engels beschikbaar. Datum: eind maart / begin april.

12. Wat gebeurt er met onze andere online, social media platforms?
De huidige Facebook, LinkedIn en Twitter accounts blijven bestaan. Wel zal WUR Connect een prominentere plek krijgen. Vanuit de bestaande social media accounts kan er ook ‘traffic’ gegeneerd worden naar WUR Connect waar b.v. foto’s, film te zien zijn of een artikel te lezen is. 

13. Wanneer komt WUR Connect beschikbaar? 
Op vrijdag 20 januari 2017 komt WUR Connect beschikbaar voor alle KLV-leden. Eind maart / begin april voor alle andere Wageningse alumni.

14. Wat zet je in de updates?
Daar laat je een bericht of een vraag achter.  

JOIN KLV

KLV is a professional network for more than 47.000 alumni of Wageningen University & Research!

ALUMNI DAY

Join the World Wide Wageningen Alumni Day on 23 June 2018!

Social Media

Posts

KLVNetwork@KLVNetwork

De wereld komt samen op de Wageningen Campus #WorldWideWageningenAlumniDay op zaterdag 23 juni 2018 https://t.co/8pz4VHem6h
1 day, 3 hours

KLVNetwork@KLVNetwork

Alle (Young) KLV-leden worden uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering van #KLV op dinsdag 26 juni 2018 in… https://t.co/IlnLgr3JX5
1 day, 3 hours

WUR Plant@WURplant

Project Fruit 4.0 is genomineerd voor de Computable Awards 2018. Het project werkt aan technologische innovaties vo… https://t.co/BlRjeP8fYO
2 days, 1 hour

VWI-netwerk@_VWI

Bijeenkomst in juni en vacatures - https://t.co/uOOklTtIoA https://t.co/KgHxb4Cwc6
2 days, 6 hours

Tweets