Wat is KLV?

KLV is er voor jou/u om als 'Wageninger' contacten met andere KLV-leden, alumni, studenten en de universiteit te bevorderen.

KLV Wageningen Alumni Network is de naam van de alumnivereniging van Wageningen University & Research (WUR). KLV is het grootste Wageningen Alumni Network met ongeveer 7.500 leden. De vereniging is opgericht in 1886 en biedt een netwerk voor Wageningse afgestudeerden en voor andere professionals met een affiniteit voor Wageningen.

Oorsprong

KLV is oorspronkelijk gedefinieerd als de beroepsvereniging voor academici actief in landbouw, voeding, natuur en milieu. De doelen van KLV zijn als volgt geformuleerd in de statuten

1. Het bevorderen van de kwaliteit van de beroepsuitoefening van de leden
2. Het stimuleren van landbouw- en milieuwetenschappen. 
Nieuwsgierig naar de inmiddels meer dan 125 jaar opgebouwde geschiedenis van KLV? Lees het hier.

KLV2020

In het strategieproject KLV2020 denkt KLV na over de toekomst: wat heeft de alumnus van de toekomst nodig en hoe kan KLV daar het best op inspelen? Meer over KLV2020.

Inspireren, verbinden, versterken...

Ons doel is om onderlinge contacten tussen onze leden en de universiteit te bevorderen en het netwerk te verstevigen. Onze ambitie is om daarin te fungeren als een vitaal en virtueel ontmoetingspunt.
Onder de vlag van KLV opereren diverse studiekringen en deelnetwerken. KLV biedt leden hulp op het gebied van carrière- ondersteuning, zoals relevante workshops. Ook kun je - vaak met korting- deelnemen aan lezingen en debatten over het 'Wageningse domein'. Voor de jonge leden en aankomende alumni is er Young KLV.

Wat is Young KLV?

Voor studenten en pas afgestudeerden is er een Young KLV programma. We bieden toegang tot onderwerpen die tijdens je studie onderbelicht zijn. Denk hierbij aan een gedegen voorbereiding op de arbeidsmarkt, ervaring opdoen met netwerken of hoe je je eigen bedrijf kunt opstarten.

Onze diensten

Meer weten over de diensten en voordelen die KLV te bieden heeft? Ga naar KLV Services voor meer informatie.

OVER KLV

KLV, het professionele netwerk voor meer dan 50.000 Wageningse alumni!

WUR Connect

Hèt netwerk platform voor alle WUR-alumni

Social Media

Posts

KLVNetwork@KLVNetwork

@JanineLuten Gefeliciteerd! Goede aanwinst voor ZuivelNL
3 dagen, 3 uur

Wageningen U&R@WUR

#weekzondervlees | Deze week kun je meedoen aan de Week zonder vlees, maar wat eet je dan wel? Lees de blog van… https://t.co/70Ww5rB3F4
6 dagen, 5 uur

Jelle de Gruyter@jelledegruyter

Woensdagavond lastige keuze in Wageningen: verkiezingsdebat in bibliotheek of Goed Gesprek Onder de Linden? Ik ga n… https://t.co/8u1Y4UiiCY
6 dagen, 15 uur

Jelle Maas@jbmaas

Important message David Coomes @WUR #Dies2019 #technology providing data to convince people of the benefits of cons… https://t.co/1WrX1aTz0c
6 dagen, 22 uur

Tweets